Начало / България / С книги срещу дрогата

С книги срещу дрогата

201408131423042337Известно е, че дрогата убива, а книгите лекуват. При това не само тези на здравна тематика, а всички, в които са вложени любов, майсторство и житейска правда. Затова подобен призив не претендира за оригиналност. Но пък е повод и възможност да покажем на дело, че четенето и спортът са по-добрата алтернатива. Дори и когато самите те се превърнат в дрога за нас.

Ето защо, скъпи приятели, книжарска верига „Хеликон” и сайтът Лира.бг сърдечно ви канят на 30 юли, събота, в Несебър!

Елате в 18.30 часа на северната крайбрежна алея на Новия град между мелницата и лунапарка!

DSCF4292Тук, с подкрепата на община Несебър и кмета г-н Николай Димитров, ви очаква забележително шоу, в което най-силните български състезатели по силов многобой, добре известните IRON MEN, водени от Кристиян Златков, ще теглят като на шега претъпкан с книги автобус на „Хеликон”, ще повдигат огромни камъни, ще се разхождат с „куфари“ от по сто кила, все едно носят малки двутомници, ще мерят сили в още няколко невероятно зрелищни дисциплини, ще ни споделят съкровени моменти от общуването си с книгите и, най-важното, ще са наши съюзници в пропагандирането на ползата от четенето.

201504272001243114Ще участват и Иво Сиромахов, от когото ще може да се вземе автограф, и световни и европейски шампиони по силов трибой, и вярваме – и всички вие, които по това време сте някъде наблизо.

А може би специално ще дойдете за шоуто?!

Очакваме ви!

Ще бъде весело, зрелищно, полезно и незабравимо!

Ще има награди!

Нека подкрепим двете най-важни човешки притежания – здравия дух и здравото тяло!

ДА на книгите, НЕ на дрогата!

Доскоро!

 

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Плодовете зреят нощем от Неда Антонова 3. …