Начало / България / „Прикачен” – перфектното лятно четиво

„Прикачен” – перфектното лятно четиво

Attachments_Cover.inddПродължават добрите новини за българските фенове на Рейнбоу Роуъл. На пазара в хартиен и електронен формат вече е романът „Прикачен” (изд. „Егмонт“) от авторката на „Елинор и Парк”, „Фенка” и „Връзка”.
Книгата е перфектното лятно четиво според Entertainment Weekly и „увлекателен и трогателен портрет на приятелството и любовта в дигиталната ера“ според Daily Telegraph.

„Здравей, аз съм онзи тип, дето чете имейлите ти, и освен това те обичам…“

Бет и Дженифър са наясно, че работните им имейли се наблюдават. (Всеки в редакцията на вестник „Куриер” го знае. Политика на компанията е.) Но те така и не могат да приемат това насериозно. Затова и продължават да си изпращат безкрайни забавни  съобщения, обсъждайки една с друга всеки аспект на личния си живот.
Линкълн О’Нийл не може да повярва, че да чете кореспонденцията на други хора е работата му в момента. Когато е кандидатствал за позицията на „служител интернет сигурност“, си е представял, че ще изгражда защитни стени и ще спира хакери, а не че ще пише докладни всеки път, щом някой спортен репортер изпрати мръсен виц на колегите си.
Когато попада на мейлите на Бет и Дженифър, знае, че трябва да ги рапортува.
Но и не може да потисне интереса си, завладян от техните истории.
Докато Линкълн осъзнае, че се влюбва в Бет, вече е прекалено късно да се представи.
Какво би й казал той…?

Рейнбоу Роуъл е автор на „Фенка”, „Елинор и Парк”, „Връзка” и „Прикачен”. Когато не пише, с удоволствие чете комикси и планира пътешествия. Писателката живее в Омаха, Небраска, със съпруга си и двамата си сина.