Начало / България / „В съня над пропастта” с премиера в „Хеликон-Витоша”

„В съня над пропастта” с премиера в „Хеликон-Витоша”

Стихосбирката „В съня над пропастта” на Иван Бързаков ще бъде представена в столичната книжарница „Хеликон-Витоша” на 1 декември, четвъртък, от 18,30 ч. “Неслучайно връзката между миналото и настоящето в тази книга е едно мото. Точно мотото на новата книга влиза много дискретно, подсказва къде да влезе и то е от Уилям Фокнър – най-големия американски писател на ХХ век, който казва – миналото не е мъртво”, сподели пред  ТВ „Европа” авторът.

„В съня над пропастта” е втората поетична книга на Бързаков. През 2009 г. на книжния пазар се появи дебютната му стихосбирка „Яростно в скръбта”.

Иван Бързаков е живее в САЩ. Доктор  е по теория на образованието и психологията,  чете лекциите си за експерименталните методи в образованието,психологията и изкуството в повече от 20 страни по света – Великобритания, Франция , Испания , Аржентина, Япония и др. Гост-лектор е на престижни клубове, като „Commonwealth Club”, в който участие са имали 40 нобелисти, Далай Лама и други личности с принос към световната култура. Основател е на Институт за нови методи в образованието – Сан Франциско. През 1982г Бързаков полага основите на  Optima Leаrning – системата за оптимално възприятие и за развитие на мисълта, която се базира на основните методи на сугестологията.

„В съня над пропастта“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226478_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (3 май – 9 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Глина от Виктория Бешлийска 2. Живот в скалите от Мария Лалева 3. …

Един коментар

  1. Няколко пъти съм чела тази книга и спокойно мога да кажа, че ми е една от любимите.Силно въздействаща идеално подбрани думи и някак си вече чувствам книгата като моя.Знам всяко едно стихотворение къде се намира.Радвам се е пишете за нея, дано повече хора я прочетат. Жалко само че съм изпуснала преди години такова велико представяне на книгата. Очакваме още информация и за други творби.