Начало / Любопитно / „Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание“

„Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание“

Брилянтен синтез на най-новите научни открития за човешкото съзнание, ДНК, метафизика, древен символизъм и пророчества.

„Дейвид Уилкок е един от водещите мислители, които доказват по убедителен начин, че новата златна епоха е само на една ръка разстояние от нас и, стига да поискаме, бихме могли да я осъществим.”

Греъм Хенкок, автор на „Следите на боговете”.

Независимо че истериите за края на света 2012 не се развихриха – все повече научни изследвания и популярни автори на книги за духовно самоусъвършенстване отделят внимание и разглеждат от различни аспекти феномена или енигмата 2012.

Милиони хора проследиха невероятното пътешествие на Дейвид Уилкок през пророчествата за 2012 година в документалния му филм „Енигмата 2012”.
В новата си книга „Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание” (ИК „Кръгозор”) Уилкок разширява визията си с революционно проучване в граничните науки с дълбока проницателност за това, което ни предстои в бъдеще. За разлика от апокалиптичните теории, показвани в големите филмови продукции, Уилкок вярва, че 2012 ще бъде годината, в която масово ще бъде приета една по-велика реалност. В своята книга той посочва най-важните признаци за настъпването на тази нова златна епоха.

В „Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание” авторът ни повежда на интересна обиколка из най-новите научни изследвания за времето, пространството, енергията, материята, ДНК и съзнанието. Показва най-новите (актуалните) данни за тяхната трансформация, задвижена от единно енергийно поле. Запознава ни с някои сериозни, а други направо шокиращи теми като антигравитацията, дематериализацията, телепортацията, паралелната реалност, в която времето е триизмерно, квантовата геометрия, естествените „точки на завихряне” на земята, където изчезват кораби и самолети, реални примери за пътешествия във времето, с календара на маите като средство за изчисление на момента, когато тези „портали” ще се отворят и какво ни очаква отвъд тях…  Уилкок не очаква Апокалипсиса, а един нов свят, за който сме отговорни всички ние!

Дейвид Уилкок разкрива изумителни научни доказателства, че ДНК и биологичният живот са произлезли директно от Вселенското енергийно поле – универсалната матрица на енергия, създала цялото пространство, време, материя, енергия, биологичен живот и съзнание. И че днес ние, хората, изживяваме най-великия момент на всички времена.

В „Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание” Дейвид Уилкок засяга теми като: илюминатите, правителствените конспирации, НЛО, календара на маите и още много други загадки на историята и времето. Голяма част от изнесеното в тази книга е било секретна информация, достъпна само за хора с най-високо положение в бившия Съветски съюз, Великобритания и Съединените щати повече от шейсет години. Това е научно познание, което може да намали до огромна степен или дори напълно да унищожи всички болести, да увеличи продължителността на човешкия живот, да укрепи здравето на хората. Да разкрие технологиите за преодоляване на гравитацията и за телепортация. Да позволи пътуванията във времето да станат достъпни за всекиго. Ще откриете информация за определени тайни общества, поставили си за цел да съсредоточат в ръцете си огромна власт и да намалят населението на Земята, преди тези технологии да станат масово достъпни – за да могат да контролират останалата част от човечеството. Научните доказателства, които ще откриете, потвърждават по забележителен начин древните пророчества за Златната епоха, времето, когато всички тези технологии ще бъдат на разположение на човечеството.

Дейвид  Уилкок подкрепя тези възгледи с многобройни и солидни научни аргументи, следствие на проучванията на множество учени и инженери. Доказателствата и примерите, които авторът  дава, са изумителни, но както казва една стара поговорка, „Изключителните твърдения изискват изключителни доказателства”.

„Искрено вярвам, че на тази книга бе позволено да бъде написана точно в този момент от човешката история и че тя е закриляна от най-висши форми на съзнание, които имат за цел този проект да бъде завършен. За което съм им признателен!”

Д.Уилкок

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image0

Джеймс Патерсън интервюира стотици войници за нова книга

Помага му сержант първи клас Мат Еверсман Мат е истински американски герой, който ръководи рейнджърите …