Начало / България / Сближаване сред пустошта

Сближаване сред пустошта

ROBИздателство „Егмонт“ пусна на пазара трилъра „Смъртоносна пустош” от Щефани Рос, трети в поредицата „Дьо Грас” от романтичната линия „Уо”.  Книгата е едновременно в хартиен и електронен формат.
Адвокатът Роб дьо Грас с неохота приема подаръка от братята си за рождения си ден – едноседмична екскурзия в националния парк „Йосемити“. Това, което той очаква, е спокойна почивка сред природата. А това, което очаква рейнджърът Кат Джонсън, след като й е възложено да го води, е поредният глупав турист. Но и на двамата им предстои изненада. Те ще трябва да оцелеят не само в условията на дивата природа… но и срещу въоръжените престъпници, които ще превърнат екскурзията им в смъртоносна гонитба. За да оцелеят, двамата трябва бързо да се научат да разчитат изцяло един на друг и да се превърнат в екип… а може би и в нещо повече?

Щефани Рос е родена в Любек. Завършва Бизнес администрация в Кил, работи като предприемач в САЩ и в банки във Франкфурт и Хамбург. Дебютният й роман е публикуван през 2012 г. Може да я откриете на stefanieross.de

Прочетете още

242480_b

„Шах и Мат“ – новият печеливш ход от Али Хейзълууд

Роман за страстите в спорта, който ни даде повод за гордост Новата книга Али Хейзълууд …