Начало / България / Авторът на „Канибалът” идва в България

Авторът на „Канибалът” идва в България

Хосе Ваккаро Руис – автор на бестселъра „Канибалът”, пристига в страната ни за да представи лично книгата си. Срещата му с българските почитатели ще се състои в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”  на 24 ноември, четвъртък от 18 ч. На премиерата ще присъства и испанският издател на Руис.

Писателят, архитект и адвокат Хосе Ваккаро Руис комбинира своята страст към писане с работата си, посветена на градоустройството и обществената администрация.

Той се осмелява да засегне една толкова полемична тема като детския канибализъм, досега едва загатвана като жанр в литературата или киното. „Канибалът“ отива още по-нататък от полемиката. Този обширен черен роман описва проучванията на детектива Хуан Ховер. Натоварен да разследва смъртта на девойка от Барселона, починала от свръхдоза наркотик, Ховер открива зловещ трафик на новородени под маската на осиновяване, който го отвежда до къщата в планината, където старият Господар вече трийсет години поглъща деца с невинното съучастие на прислужничката си Мария и двете й ненормални деца.

„Канибалът“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

img_2287_jpg-2

Бестселърът на Матю Макконъхи излиза и на български

„Зелени светлини” увеличи почитателите на актьора Книгата описва живота му дотук, като може да се …