Начало / България / Дебютният роман на Беър Грилс излиза на български език

Дебютният роман на Беър Грилс излиза на български език

Дебютният роман на най-прочутия приключенец на нашето време Беър Грилс – „Призрачен полет“ ще излезе и на български език. От издателство „Бард“ обявиха, че книгата ще е книжния пазар у нас в средата на април.

Романът, в стила на Грилс, е страховито приключение, екстремна борба за оцеляване, смайваща мистерия. Критиците го наричат съчетание между най-доброто от Бонд, Борн и Индиана Джоунс. Дръжте се здраво – приключението започва!

Съкрушен от отвличането на жена му и сина му, бившият войник Уил Йегер се опитва да се скрие от света, за да се възстанови. Но го откриват и го убеждават да се нагърби с още една, последна мисия. Той се съгласява да води експедиция в далечната амазонска джунгла. В мрачното сърце на този изгубен свят е скрит самолет от Втората световна война; съдържащата се в него тайна би могла да взриви целия свят. Могъщи сили са решени на всичко, за да остане самолетът скрит завинаги. Уил Йегер и екипът му от бивши елитни войници неволно се изпречват на пътя им. Уил предчувства, че при този сблъсък ще открие и отговора, за който отдавна копнее – истината за съдбата на семейството си…

Беър Грилс е експерт по оцеляване, телевизионен водещ и автор, прочут с телевизионния си сериал „Оцеляване в дивата природа“. Известен е като „най-екстремният човек, живял някога“.

Всички книги от Беър Грилс тук