Начало / Читатели / „На живот и смърт” Майкъл Роуботъм

„На живот и смърт” Майкъл Роуботъм

Елена АЛЕКСИЕВА

„На живот и смърт“ от Майкъл Роуботъм е от онези книги, които искрено ще ви впечатлят, и когато я прочетете, ще ви се иска да я дадете в ръцете на всеки от приятелите си, за да й се насладят и те.

Интелигентен трилър, написан с жив език, който буквално ще ви накара да „виждате“ като на кинолента всеки един от героите и техните действия. Осъденият на десет години затвор Оуди Палмър несъмнено ще ви стане любимец. Неговата история ще ви остави без дъх и няма да ви позволи да се разделите с книгата, докато не разберете какво кара този интелигентен мъж да избяга от затвора само ден, преди да бъде освободен.

Страница след страница ще ви държат в напрежение, а тайните, разкривани една след друга, ще карат сърцето ви да ускорява своя ритъм. Един роман за чест и достойнство, за любов и преданост, за дръзки престъпления и победила справедливост. А няколко дни след него със сигурност ще имате книжен махмурлук и няма да ви се иска да започнете друга книга.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

aefefce925e93c2d840551a73ca5dfd0_resize=1200,675_

Поетът, който учеше американците да са мъже, почина

Интересуват го теми като подсъзнанието, митовете, ирационалното Робърт Блай нашумява със силната си гражданска позиция …