Начало / България / Анди Андрюс се завръща със „Седемте решения“

Анди Андрюс се завръща със „Седемте решения“

Нова книга от автора на бестселъра „Проницателя“ Анди Андрюс ще се появи на книжния пазар у нас. На 29 февруари ще излезе „Седемте решения“, обявиха от издателство “SKYPRINT”.

Анди Андрюс изминава дълъг и нелек път, докато се превърне от бездомник в „една от най-влиятелните личности в Америка“, както го определя вестник „Ню Йорк Таймс“. Изследвайки разликите между обикновеното и изключителното, той изучава стотици биографии, а когато славата го спохожда, общува с най-успелите хора в Съединените щати, в търсене на онова, което ги е извело до върха. Резултатът са седем основни принципа, осигуряващи интересен и пълноценен живот.

Със своя забавен и характерен стил Анди Андрюс представя на читателите си решенията и инструментите за достигането им, направили от самия него един от малцината, в чийто глас се вслушват милиони по света.

Откриването и използването на идеите в „Седемте решения“ води до промени, граничещи с чудо. Планове, смятани за невъзможни, започват да се осъществяват. Появяват се възможности, които до момента са били привилегия само за други хора. Неразбирателствата се превръщат в хармония. Животът – доскоро борба за оцеляване – изведнъж се оказва вълнуващо приключение.

„Седемте решения“ тук

Всички книги от Анди Андрюс тук

Прочетете още

sergiu-valena-_Drvb_c_72Y-unsplash

Френската библиотека откри отровни книги във фонда си

Сега са в карантина Книгите с арсен са още от 19. век, но няма данни …