Начало / България / Анди Андрюс се завръща със „Седемте решения“

Анди Андрюс се завръща със „Седемте решения“

Нова книга от автора на бестселъра „Проницателя“ Анди Андрюс ще се появи на книжния пазар у нас. На 29 февруари ще излезе „Седемте решения“, обявиха от издателство “SKYPRINT”.

Анди Андрюс изминава дълъг и нелек път, докато се превърне от бездомник в „една от най-влиятелните личности в Америка“, както го определя вестник „Ню Йорк Таймс“. Изследвайки разликите между обикновеното и изключителното, той изучава стотици биографии, а когато славата го спохожда, общува с най-успелите хора в Съединените щати, в търсене на онова, което ги е извело до върха. Резултатът са седем основни принципа, осигуряващи интересен и пълноценен живот.

Със своя забавен и характерен стил Анди Андрюс представя на читателите си решенията и инструментите за достигането им, направили от самия него един от малцината, в чийто глас се вслушват милиони по света.

Откриването и използването на идеите в „Седемте решения“ води до промени, граничещи с чудо. Планове, смятани за невъзможни, започват да се осъществяват. Появяват се възможности, които до момента са били привилегия само за други хора. Неразбирателствата се превръщат в хармония. Животът – доскоро борба за оцеляване – изведнъж се оказва вълнуващо приключение.

„Седемте решения“ тук

Всички книги от Анди Андрюс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Cap01

Рисуващата птици Елица Христова: „Щъркелът за нас е част от всичко родно“

Разговор за природата и за това колко си приличаме с всичко в нея Илюстратор и …