Начало / България / Анди Андрюс се завръща със „Седемте решения“

Анди Андрюс се завръща със „Седемте решения“

Нова книга от автора на бестселъра „Проницателя“ Анди Андрюс ще се появи на книжния пазар у нас. На 29 февруари ще излезе „Седемте решения“, обявиха от издателство “SKYPRINT”.

Анди Андрюс изминава дълъг и нелек път, докато се превърне от бездомник в „една от най-влиятелните личности в Америка“, както го определя вестник „Ню Йорк Таймс“. Изследвайки разликите между обикновеното и изключителното, той изучава стотици биографии, а когато славата го спохожда, общува с най-успелите хора в Съединените щати, в търсене на онова, което ги е извело до върха. Резултатът са седем основни принципа, осигуряващи интересен и пълноценен живот.

Със своя забавен и характерен стил Анди Андрюс представя на читателите си решенията и инструментите за достигането им, направили от самия него един от малцината, в чийто глас се вслушват милиони по света.

Откриването и използването на идеите в „Седемте решения“ води до промени, граничещи с чудо. Планове, смятани за невъзможни, започват да се осъществяват. Появяват се възможности, които до момента са били привилегия само за други хора. Неразбирателствата се превръщат в хармония. Животът – доскоро борба за оцеляване – изведнъж се оказва вълнуващо приключение.

„Седемте решения“ тук

Всички книги от Анди Андрюс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

reading-4134154_1920

Стоплящи истории за дългите предколедни вечери

Вдъхват спокойствие и удвояват уюта Романтичните романи сами по себе си будят противоречиви реакции, пък …