Начало / България / Предпоследната книга от „Хрониките на Клифтън“ – у нас през март

Предпоследната книга от „Хрониките на Клифтън“ – у нас през март

„Иде часът“  – предпоследната книга от поредицата „Хрониките на Клифтън“ от Джефри Арчър, ще се появи на българския книжен пазар още през първата седмица на март.. Подобно на предишните пет, които станаха бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, тя е пълна с типичните за Джефри Арчър неочаквани обрати и показва изключителните му умения на разказвач.

„Иде часът“ започва с прочитането на предсмъртно писмо, което има опустошителни последствия за Хари и Ема Клифтън, Джайлс Барингтън и лейди Вирджиния. Джайлс трябва да реши дали да се оттегли от политиката и да се опита да спаси любимата си Карин, останала зад Желязната завеса. Но дали Карин наистина го обича, или е шпионка?

Лейди Вирджиния е изправена пред банкрут и не вижда изход от финансовите си проблеми, докато не среща Сайръс Д. Грант III от Луизиана, който е в Англия за конните състезания.

Себастиан Клифтън е главен изпълнителен директор на „Фартингс Банк“ и работохолик, чийто личен живот изпада в хаос, когато се влюбва в прекрасната индийка Надира. Но нейните родители вече са избрали съпруг за нея. Междувременно враговете му Ейдриън Слоун и Дезмънд Мелър продължават да кроят планове за свалянето му, за да поемат банката.

Хари Клифтън все така твърдо се бори за освобождаването на Анатолий Бабаков от лагерите в Сибир, където е пратен заради книгата му „Чичо Джо“. Но тогава се случва нещо, което никой не е очаквал…

Свързани заглавия:

Джефри Арчър: За писането не ти трябват съвети. Трябва да работиш здраво, да четеш много…

Джефри Арчър обвини „Боливуд“ в плагиатство

Джефри Арчър за битката с рака: Ставаш бебе отново

Джефри Арчър промотира четенето с нов сборник с разкази

Награда за кратък разказ, на името на Джефри Арчър

Книги от Джефри Арчър тук

„Хрониките на Клифтън“ тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …