Начало / България / Внукът на Йордан Радичков ще представи сборника „Малка човешка мелодия“ в Бургас

Внукът на Йордан Радичков ще представи сборника „Малка човешка мелодия“ в Бургас

Йордан Д. Радичков, който е внук на класика на българската литература Йордан Радичков, ще представи сборника си „Малка човешка мелодия“ в Бургас. Морската премиера на книгата ще е на 10 февруари от 18 часа в книжарница „Хеликон Бургас“.

„Казвам се Йордан Димитров Радичков и съм роден през 1989 година в град София. Написах историите, поместени в този сборник през последните три години. Част от тях видях със собствените си очи, част от тях научих от хората, които бяха около мене по това време. Благодаря на тия хора, че ми се довериха и че решиха да ме нарекат свой приятел. Моята мелодия не е сложна, моята песен не е като птичата песен. Тя си е една и си е само моя, просто една малка човешка мелодия“, казва Радичков.

„Малка човешка мелодия“ е на книжния пазар благодарение на  Университетското издателство към Софийския университет и е включена в поредицата му „Нова проза и поезия“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

aefefce925e93c2d840551a73ca5dfd0_resize=1200,675_

Поетът, който учеше американците да са мъже, почина

Интересуват го теми като подсъзнанието, митовете, ирационалното Робърт Блай нашумява със силната си гражданска позиция …