Начало / Свят / През 2016 г. в три големи държави ще настъпят съдбовни промени

През 2016 г. в три големи държави ще настъпят съдбовни промени

Знаменитият ясновидец, хипнотизатор и телепат Волфганг Месинг, чиято история българските читатели познават от излезлия преди години документалния роман „Волф Месинг Пророкът” от Едуард Володарски, в своите пророчества не подминава и 2016 година. Той предвижда, че в нея САЩ ще претърпят пълен упадък, а на Япония ще бъде нанесен мощен удар. Тревожни дни очакват и Русия.

Мнозина от нас биха искали да знаят предварително какво ще им се случи, нали предупреден означава въоръжен. Но възможно ли е да се предугади бъдещето не само на отделния човек, а на света? През цялата история на човечеството такива способности са притежавали единици. Един от тези уникални ясновидци е Волф Месинг. Със своя пронизващ поглед той е виждал напред във времето и пространството и всичко, което е предсказвал, е било абсолютно точно. Например именно той е назовал на Сталин точната дата на края на Втората световна война.

Но ясновидецът е успял да надникне в събитията не само след няколко години, но и в тези, отдалечени повече от половин век напред. За сегашната 2016 година той също оставя послание. В него известният екстрасенс говори за три страни, в които ще настъпят фундаментални промени. Така, според думите му, през настоящата година САЩ ще престане да бъде супердържава, и от този неин пиедестал ще я смъкне страна, която досега е била недооценявана. Тоест, такава държава, която никой досега не си е представял, че може да представлява съперник на Щатите. Именно тя ще нанесе на икономиката на САЩ съкрушителен удар, след което те просто ще рухнат.

Но 2016-а ще се окаже съдбовна не само за САЩ. По думите на Месинг, Япония и Тайван ги чака изключително мощен удар, сравним с ядрен. Откъде ще се стовари той върху тях предсказателят не уточнява, само добавя, че двете страни ще претърпят огромни финансови и човешки загуби.

Проницателният поглед на Месинг не отминава и Русия. Той предвижда за нея трудни времена. Според твърденията му, тя ще отстъпи на Китай част от своята територия, но дали доброволно или в хода на военни действия Месинг не уточнява. Въпреки това предстоящото няма да повлияе отрицателно на нейното могъщество, дори напротив – именно през тази година, според него, Русия ще се превърне в най-духовната и влиятелна държава в света.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …