Начало / Свят / Нова поредица на Нора Робъртс предстои да излезе на пазара

Нова поредица на Нора Робъртс предстои да излезе на пазара

Писателката има на сметката си над 209 книги

Нова поредица на Нора Робъртс – авторката на бестселъри от серията романтичните романи, предстои да излезе на пазара, пише „USA Today”. Трилогията ще се нарича „Inn BoonsBoro Trilogy”. Първата книга ще бъде в книжарниците в следващите няколко дни и се нарича „The Next Always”.

Действието се развива в страноприемница в Мерилнед, близо до дома на Робъртс. Въпросната страноприемница е купена от писателката през 2007 г., като за реновирането й е похарчинла около 3 милиона долара. Заведението е в експлоатация от 2009 г.

Втората част от трилогията – „The Last Boyfriend” – ще бъде достъпна за читателите тази пролет, а последната книга, „The Perfect Hope” се очаква да излезе през ноември 2012 г.

Нора Робъртс е родена през 1950 г. в САЩ. Тя е авторка на над 209 романтични романа. Нереалната си продуктивност тя обяснява с това, че когато първата й книга е била публикувана през 1981 г., тя вече е имала доста ръкописи под ръка и през известен период от време ги е изпращала за публикуване. Освен със собственото си име, Робъртс се подвизава и с няколко псевдонима – Дж. Д. Роб, Джил Марч и Сара Хардести. Отпечатани са над 400 милиона копия от нейни книги.

Книгите на Нора Робъртс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

227725_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (22 февруари – 28 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Законът на невинността от Майкъл Конъли 2. Минута до полунощ от Дейвид …