Начало / Свят / Всяка книжарница „Уотърстоунс” с индивидуални промоции

Всяка книжарница „Уотърстоунс” с индивидуални промоции

Тази политика давала шанс на книжарите да блеснат, категорични са ръководителите на веригата

Клоновете на голямата верига книжарници „Уотърстоунс” ще имат свои индивидуални промоции, като ще се съобразяват от това какво търсят клиентите в региона, пише thebookseller.com.

Ръководителите на фирмата са на мнение, че така е по-добре отколкото всички обекти да предлагат една оферта. Едновременно клиентите ще са доволни и печалбите ще нараснат. „Искаме да предложим качество на нашите клиенти, но и количество. Именно затова ще предложим палитра от различни промоции”, казва говорител на „Уотърстоунс”.

В предградието на Бирмингам – Сътън Колдфийлд – има промоция на всички готварски книги В университета в града от своя страна топ 10 на бестселърите с меки корици са намалени.

„Свободата и креативността са силните черти на нашата фирма. Даването на собствена власт на обектите в различните региони ще помогне. Хората в Лондон са различни от хората в Ковънтри, а те пък са различни от тези в Сътън Колдфийлд. Вече можем да използваме познанията си в регионите в наша полза”, коментира регионалният мениджър в западен Мидландс – Пол Асплей.

„Собствени промоции за различните региони е добра идея, защото по този начин не само местните хора ще са доволни, а и служителите ще могат да блеснат с креативност и идейност. Така всеки магазин ще е уникален, а „Уотърстоунс” – отново в крак с времето”, зяви Емили Харпър, регионален мениджър в западен Лондон.

Свързани заглавия
Мамут пое управлението на „Уотърстоунс“
Собственикът на „Уотърстоунс”: Ще конкурираме „Амазон”
„Уотърстоунс“ се отказва от промоциите „Три книги на цената на две“

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Кратка история на Русия_корица

Русия, познатата и непознатата

По книжарниците излезе „Кратка история на Русия“ – въведение в руската история и култура от …