Начало / България / „Шифърът на Джеферсън” вече и на български

„Шифърът на Джеферсън” вече и на български

Дейвид Балдачи: Както винаги при Стив Бери ще научите много важни неща

„Страхотни герои и още по-страхотно действие! Както винаги при Стив Бери ще научите много важни неща, докато кокалчетата ви побеляват от стискане и страниците хвърчат една след друга. Определено най-запомнящото се приключение на Котън Малоун!”, е коментарът на известния писател Дейвид Балдачи за романът „Шифърът на Джеферсън” на Стив Бери. От днес, 14 октомври, бестселърът на Бери е на българския книжен пазар. Това е осмата книга на американския автор.

Той е става известен с романите си “Кехлибарената стая” и “Пророчеството на Романови”, които бяха дълго време в класациите на „Ню Йорк Таймс”, „Ю Ес Ей Тудей” и „Пъблишърс Уийкли”. „Третата тайна“, третият му по ред роман, дебютира на 13 място в класацията на „Ню Йорк Таймс” още в първата си седмица на пазара. Стив Бери е обявяван и за автор на годината от Асоциацията на писателите на Джорджия.

Сега Стив Бери отново хвърля ръкавицата към читателите си: „Четирима американски президенти са загинали от ръката на наемен убиец. Възможно ли е причината да е една и съща – текст в Конституцията, който би шокирал американците днес? На този въпрос въпрос трябва да отговори Котън Малоун, когато в центъра на Манхатън е извършено покушение срещу президента Дани Даниълс. Бившият таен агент се изправя срещу тайно общество на пирати, чието начало води към първите дни на американската държава. Заинтригувах ли ви? Искрено се надявам да е така. Приятно четене !”

Свързани заглавия
Авторите на бестселъри Джеймс Ролинс и Стив Бери работят заедно

Книгите на Стив Бери тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image0

Джеймс Патерсън интервюира стотици войници за нова книга

Помага му сержант първи клас Мат Еверсман Мат е истински американски герой, който ръководи рейнджърите …