Начало / България / „Егмонт“ издава 4 новели към тийн поредицата „Изборът“

„Егмонт“ издава 4 новели към тийн поредицата „Изборът“

Издателство „Егмонт” ще предложи на българските почитатели на Кийра Кас колекция от четири новели към поредицата „Изборът”. „И заживели щастливо” включва ексклузивно съдържание – допълнителни сцени и илюстрации, и ще излезе на 21 ноември едновременно в хартиен и електронен формат.

„И заживели щастливо” ще запознае читатели с принц Максън, преди да се влюби в Америка, както и с момиче на име Амбърли, преди да стане кралица. Ще ги увлече да проследят как протича Изборът през очите на пазач, наблюдаващ как първата му любов се отдалечава, и момиче, което се влюбва в момче, което не е принца.

„Изборът” е преведена на повече от 24 езика. Почитателите на приказните сюжети са пленени от алтернативната реалност, която оживява на страниците й. В края на април т.г. стана ясно, че Warner Bros. Entertainment са спечелили филмовите права за екранизацията.

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува.

Поредицата „Изборът“ тук

Прочетете още

IMG_6864

Франческа Запия: Пишете за онова, което искате да четете

Франческа Запия има диплома по компютърни науки и математика, обича научна фантастика, смята чушките за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *