Начало / България / Филип Трифонов скъса от смях публиката в „Хеликон-България”

Филип Трифонов скъса от смях публиката в „Хеликон-България”

Двамата с Румен Леонидов представиха „Завръщане в Сойертън Спрингс“ на Анди АндрюсКнигата на американския писател Анди Андрюс „Завръщане в Сойертън Спрингс“ беше представена в столичната книжарница „Хеликон-България” при голям интерес. „Това е третият шедьовър на Андрюс, който излиза на български. Когато прочетох отзивите за „Проницателят”, помислих, че е поредната книга от жанра приложна психология. Когато обаче го прочетох, промених мнението си. Силата на Андрюс е в неговата естественост. Той пише талантливо, сърдечно и е изкусително подкупващ”, заяви Румен Леонидов , който представи „Завръщане в Сойертън Спрингс“.

Главният редактор на списание „Книжарница” подчерта, че с този роман Андрюс е сравнен с Марк Твен в САЩ и не скри възхищението си от него.

Актьорът Филип Трифонов, който е автор на послеслова на книгата и голям почитател на американския писател, превърна уютната книжарница в театрална сцена. „Знаете, аз съм оторизиран представител на Анди Андрюс за България”, „взриви” публиката Филипов и разказа по неподражаем начин своя послеслов.

Дори театралният режисьор Теди Москов, който в началото беше много сериозен, се смя от сърце. Сред публиката имаше известни актьори, колеги на Трифонов.

Послесловът „Роден без сливици“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

dve

Имената на седмицата – честваме Шарлот Бронте и Петя Дубарова

163 години делят рождените им дни Има обаче и нещо общо между тях – и …