Начало / Свят / Мемоарите на Шварценегер излизат през октомври 2012 г.

Мемоарите на Шварценегер излизат през октомври 2012 г.

„Саймън & Шустер”: Това е една от най-очакваните биографии на нашето поколениеМемоарите на екшън звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер ще излязат на пазара през октомври 2012 г., предаде thebookseller.com. Бившият културист е подписал договор с издателство „Саймън & Шустер”. Книгата ще се казва „Тотално отзоваване: Невероятната истинска житейска история ”. Тя ще се появи първоначално в САЩ, Австралия, Канада, Индия и Великобритания.

„Това е една от най-очакваните биографии на нашето поколение. Арнолд Шварценегер представя своя портрет, който е по-голям от живота. Неговата фигура е колоритна, провокативна и винаги интересна. Несъмнено това е една от най-великите истории за успеха”, коментират от издателството.

Арнолд Шварценегер е роден 1947 г. в Австрия. Той изкарва 2 мандата като губернатор на щата Калифорния.Седем пъти е носител на титлата на най-престижния турнир по културизъм „Мистър Олимпия”. Става известен в САЩ най-вече като актьор. Култови са неговите образи на Конан Варварина и Терминатор. Други известни негови филми са „Последният екшън герой”, „Коледата невъзможна” и др.

Свързани заглавия
„ЛА Таймс” се шегува с Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър
Мария Шрайвър получи „неприлично предложение“

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

RQWIOPWTXBEKXE7QR66SEV4IHE

Поезия по телефона четат във Филаделфия

Горещата телефонна линия помага на болните от Covid-19 Обаждането е безплатно, а топъл глас отсреща …