Начало / Свят / Мемоарите на Шварценегер излизат през октомври 2012 г.

Мемоарите на Шварценегер излизат през октомври 2012 г.

„Саймън & Шустер”: Това е една от най-очакваните биографии на нашето поколениеМемоарите на екшън звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер ще излязат на пазара през октомври 2012 г., предаде thebookseller.com. Бившият културист е подписал договор с издателство „Саймън & Шустер”. Книгата ще се казва „Тотално отзоваване: Невероятната истинска житейска история ”. Тя ще се появи първоначално в САЩ, Австралия, Канада, Индия и Великобритания.

„Това е една от най-очакваните биографии на нашето поколение. Арнолд Шварценегер представя своя портрет, който е по-голям от живота. Неговата фигура е колоритна, провокативна и винаги интересна. Несъмнено това е една от най-великите истории за успеха”, коментират от издателството.

Арнолд Шварценегер е роден 1947 г. в Австрия. Той изкарва 2 мандата като губернатор на щата Калифорния.Седем пъти е носител на титлата на най-престижния турнир по културизъм „Мистър Олимпия”. Става известен в САЩ най-вече като актьор. Култови са неговите образи на Конан Варварина и Терминатор. Други известни негови филми са „Последният екшън герой”, „Коледата невъзможна” и др.

Свързани заглавия
„ЛА Таймс” се шегува с Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър
Мария Шрайвър получи „неприлично предложение“

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

picture4

Светлана Дичева: Ако бях политик, щях да слушам внимателно интервютата с творци

Радиожурналистът предлага сега сборник с разкази Познавате кадифения тембър на Светлана Дичева от програма „Хоризонт“ …