Начало / България / „Вакон“ ще публикува „Възходът на свръхчовека“

„Вакон“ ще публикува „Възходът на свръхчовека“

„Възходът на свръхчовека: Невероятно изследване на свръхчовешките постижения“  от Стивън Котлър ще излезе в края на ноември, съобщи издателство „Вакон“.

„Внимание: „Възходът на свръхчовека“ може да предизвика анормално поведение – още на първата страница ще ви изпълни неудържимо желание да разширите границите си и вероятността да не откриете крайния предел е заплашително голяма.

Никога досега в човешката история не сме ставали свидетели на такова скоростно развитие в човешките възможности. От десетилетия учените забелязват, че човек се държи различно в обстоятелства, които изискват пълната му концентрация, независимо дали свири на инструмент, медитира, или, провесен от някоя скала, трябва да спаси живота си. Именно тогава идва внезапното прозрение. Днес за първи път науката може да направи дисекция на това мистично състояние „в зоната“, предупреждават издателите.

Стивън Котлър е сред най-продаваните автори на „Ню Йорк Таймс“, журналист с многобройни награди и съосновател и директор на изследователския проект за генома на потока. Книгите му са превеждани на над 30 езика, а статиите му са публикувани в над 80 издания, включително „Ню Йорк Таймс“, „Таймс Мегазин“, „Джей Кю“, „Аутсайд“, „Попюлър Сайънс“ и „Уол Стрийт Джърнъл“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!