Начало / Свят / Биография обвини Сара Пейлин в наркомания и изневяра

Биография обвини Сара Пейлин в наркомания и изневяра

Бившата кандидатка за вицепрезидент на републиканците в САЩ била и расистка

Скандална биография на Сара Пейлин – бившата кандидатка за вицепрезидент на републиканската партия в САЩ, твърди, че тя е взимала наркотици, както и че през 90-те е имала извънбрачна връзка с бизнес партньор на съпруга й. Новината е водеща във всички американски медии, тъй като Пейлин и Джон Маккейн бяха конкуренция на Барак Обама и Джо Бидън с послания за строго спазване на християнския морал и уважение към семейните ценности.

Скандалите с Пейлин – губернатор на Аляска, започнаха още с кандидатирането й, след като се разбра, че непълнолетната й дъщеря Бристол е бременна без да е сключила брак. Сега обаче обвиненията са доста по-тежки – Пейлин е уличена, че е смъркала кокаин и че е пушила марихуана, докато е била студентка. Същото се твърди и за съпруга й.

Автор на биографията е Джо Макгинис – разследващ журналист, автор на изследване за Ричард Никсън. Някои американски медии, свързани с републиканците, са отказали да публикуват анонс за книгата, в който се твърди, че Пейлин е имала и расистки предразсъдъци спрямо тъмнокожите, твърди „Гардиън”.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

e4fffa1d095cf5b33de54ce04373be9a

Французин е най-добрият бохемист в света

Ксавие Галмиш спечели наградата Премия Бохемика за 2020-а Отличието се връчва всяка година от Моравската …