Начало / Свят / Биография обвини Сара Пейлин в наркомания и изневяра

Биография обвини Сара Пейлин в наркомания и изневяра

Бившата кандидатка за вицепрезидент на републиканците в САЩ била и расистка

Скандална биография на Сара Пейлин – бившата кандидатка за вицепрезидент на републиканската партия в САЩ, твърди, че тя е взимала наркотици, както и че през 90-те е имала извънбрачна връзка с бизнес партньор на съпруга й. Новината е водеща във всички американски медии, тъй като Пейлин и Джон Маккейн бяха конкуренция на Барак Обама и Джо Бидън с послания за строго спазване на християнския морал и уважение към семейните ценности.

Скандалите с Пейлин – губернатор на Аляска, започнаха още с кандидатирането й, след като се разбра, че непълнолетната й дъщеря Бристол е бременна без да е сключила брак. Сега обаче обвиненията са доста по-тежки – Пейлин е уличена, че е смъркала кокаин и че е пушила марихуана, докато е била студентка. Същото се твърди и за съпруга й.

Автор на биографията е Джо Макгинис – разследващ журналист, автор на изследване за Ричард Никсън. Някои американски медии, свързани с републиканците, са отказали да публикуват анонс за книгата, в който се твърди, че Пейлин е имала и расистки предразсъдъци спрямо тъмнокожите, твърди „Гардиън”.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

126625-hp-hero1-wk25-en__d-obama

Барак Обама събра президентските си спомени в книга

700-те страници отговарят на много интригуващи въпроси Президентът издава книгата си две седмици след поредните …