Начало / Свят / Книга за „Ел Класико” на пазара следващото лято

Книга за „Ел Класико” на пазара следващото лято

„Това е една история, която плачеше да бъде разказана”, коментира издателят „Блумсбъри”Книга за може би най-зрелищното съперничество във футбола – това между „Барселона” и „Реал Мадрид” – ще излезе на пазара следващото лято, предаде thebookseller.com. Очаква се документалната творба за битката между двата испански гранда да е в книжарниците на 12 август.

Книгата ще бъде публикувана от издателство „Блумсбъри”. Автор на „Ел Класико: Барселона срещу Реал Мадрид, най-великото футболно съперничество” е Ричард Фицпатрик.

„Това е една история, която плачеше да бъде разказана. Произведението й дава живот с драматични моменти, детайли и интервюта. Много се развълнуваме да публикуваме тази книга”, коментират от издателството.

Масово мнение е, че съперничеството между „Барса” и „Реал” е най-впечатляващото, най-доброто, което футболът може да предложи. Това важи в пълна сила и в момента, когато двата гранда водят както игрови, така и словесни битки. В последния им мач бяха показани 3 червени картона.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

230857_b-661x1024

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (1 август – 7 август)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Пасиансът на архангелите от Мария Лалева 2. Живот в скалите от Мария …