Начало / Свят / Нова книга от серията „Covert One” на Робърт Лъдлъм

Нова книга от серията „Covert One” на Робърт Лъдлъм

Джейми Фревелети е избрана да пише продължението

Криминалната авторка Джейми Фревелети ще пише книга в стилистиката на корифея в жанра Робърт Лъдлъм, предаде „USA Today”. Тя ще бъде автор на следващия роман от „Covert One”. „Лъдлъм е един от любимите ми автори. Неговите книги са реалистични и засягат съществуващи проблеми. Аз също се опитвам да пиша по този начин”, споделя Фревелети.

Поредицата „Covert One” разказва за екип от експерти, които работят за тайните служби на САЩ. Те се борят срещу корупцията, тероризма и конспирациите на най-високи нива. Авторите, които пишат серията, се избират от организация, която работи в чест на Робърт Лъдлъм. Сред писателите, участвали в инициативата, са Патрик Ларкин и Гейл Линдс.

Джейми Фревелети е писателка на криминални творби и трилъри. Най- известното й произведение е „Бягство от Дявола”. Тя се занимава активно с лека атлетика и има черен колан по айкидо.

Робърт Лъдлъм (1927-2001) е един от най-добрите автори на трилъри. Книгите му са издадени в тираж над 210 милиона копия. Преведени са на 32 езика. Най-известен е с поредицата си за убиеца с амнезия Джейсън Борн.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

pantone-color-of-the-year-2021

Корици в жълто и сиво ще ни привличат през 2021-а

Това са официалните цветове на годината според Pantone Изборът на цвят на годината се базира …