Начало / Свят / Pottermore функционира в лимитирана версия

Pottermore функционира в лимитирана версия

Засега потребителите оперират само с „Хари Потър и Философският камък”


Новият сайт на авторката на поредицата за Хари Потър, Pottermore, вече функционира отчасти за определен брой потребители, пише thebookseller.com. Ранен достъп са получили регистрирани служители от пресата и първият един милион регистрирани фенове. Все пак страницата не функционира в пълния си мащаб. Това ще се случи от октомври.

Всеки посетител има свой никнейм, парола и страница, на която да изгражда своя профил. С този профил потребителя може да чете онлайн всяка една страница от 7-те части, както и да ги закупува в електронен или аудио формат. Продават се и други артикули, свързани с момчето магьосник. Също така феновете могат да комуникират помежду си. За момента обаче потребителите, получили достъп, могат да оперират само с първата книга – „Хари Потър и Философският камък”. Всичко останало ще бъде достъпно от октомври.

Като цяло инициативата получава положителна оценка от почитателите. „Сякаш Коледа е дошла по-рано”, пише потребител с никнейм WillowQuaffle146. От време на време се намират фенове, които пишат, че биха желали да има повече аудио материал.

Свързани заглавия
Роулинг уволни агента си
Pottermore отвърна на удара на книжарниците
Книжарниците са недоволни от Джоан Роулинг
Роулинг проговори: Нека следващата история за Хари Потър да я напишат феновете
Още 24 часа напрежение за феновете на Хари Потър

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Cover

Одисей и изгубеният рай на носталгията

Юлия ПЕТКОВА „Незнанието“ от Милан Кундера в превод на Боян Знеполски На гръцки „завръщане“ е …