Начало / Свят / Пол Маккартни пише готварска книга

Пол Маккартни пише готварска книга

Ще насърчава вегетарианството и здравословното хранене

Ще излезе готварска книга от бившият член на рок групата „Бийтълс” Пол Маккартни, информира thebookseller.com. Произведението ще се казва „Готварска книга за понеделник без месо” и ще насърчава хората да бъдат вегетарианци поне един ден в седмицата, за да имат по-добро здраве и да спестят пари.

В книгата с рецепти ще има пет от сър Пол. Други известни личности, които са дали свои рецепти, са Джейми Оливър, Гуинет Полтроу, Кевин Спейси и други. Изданието ще съдържа 108 рецепти на 108 страници.

Приходите от книгата ще отидат за неправителствена организация, която насърчава вегетарианството. Очаква се „Готварска книга за понеделник без месо” да бъде на пазара на 29 октомври. Издателството, което ще я публикува, е „Кайл букс”.

Сър Пол Маккартни е британски музикант, роден през 1942 г. Той беше басист и беквокал на групата „Бийтълс”, както и текстописец и композитор. Записан е в книгата на рекордите „Гинес” като най–успелия композитор в историята на попмузиката. Като самостоятелен изпълнител и като член на „Бийтълс“ Маккартни е написал над 50 хита – повече от който и да е друг музикант.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

222881_b

„Невидимият огън” е трилър от поредния Дан Браун

Хавиер Сиера пише точно като славния си колега Книгата наистина впечатлява – спечелила е например …