Начало / България / „Илюзията Европа” през погледа на Леа Коен

„Илюзията Европа” през погледа на Леа Коен

Авторката на „Сбогом, Брюксел” ще гостува в БургасЛеа Коен ще се срещне със своите почитатели в Бургас на 28 юли, четвъртък, от 18 ч в книжарницата на веригата „Хеликон”. Читателите ще имат възможност да дебатират с известната писателка и бивш посланик в Брюксел по актуални политически проблеми, но конкретната тема на срещата дискусия ще бъде „Илюзията Европа”. Наскоро на книжния пазар се появи нейната книга „Сбогом, Брюксел”, в която разкрива тъмната страна на Европа – задкулисния живот в Брюксел, столицата на Европейския съюз.

Вярна на убеждението си да пише за неща, които познава отблизо, Леа Коен пресъздава действителна картина на задкулисния живот на европейската столица, която, въпреки фиктивните персонажи, звучи като документален разказ за драматични събития от едно недалечно минало.

Леа Коен е родена в София. През 1990 г. е избрана за народен представител във Великото народно събрание от СДС и през следващото десетилетие се занимава активно с политика и дипломация. Автор е на осем романа, една пиеса и няколко разказа. Нейни романи са преведени на немски, английски, сръбски и албански език.

Свързани заглавия:
Леа Коен: Навън рецензират творбата, а у нас автора
„Сбогом, Брюксел” от 9 май в книжарниците
„Империята Калдерон“ бестселър в Германия
Манифест на независимия писател

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Кратка история на Русия_корица

Русия, познатата и непознатата

По книжарниците излезе „Кратка история на Русия“ – въведение в руската история и култура от …