Начало / България / Огромен интерес към Джериес Авад в Благоевград

Огромен интерес към Джериес Авад в Благоевград

„Впечатлен съм от топлотата и спонтанността , с която съм приет в България”, заяви авторът на „Скритият дар”

Книжарницата на „Хеликон” в Благоевград се оказа тясна да побере всички желаещи да се срещнат с израелския писател Джериес Авад. Той представи книгата си „Скритият дар”, която се превърна за кратко време в бестселър.
„Никое събитие в „Хеликон-Благоевград” не е събирало спонтанно толкова хора”, съобщиха от книжарницата.

„Благодаря на всички, които са пожертвали от ценното си време, за да бъдат заедно с мен. Впечатлен съм от топлотата и спонтанността , с която съм приет в България. Надявам се това, което се случва тук, да ми отвори врати и за други страни и езици”, сподели Авад.

На въпроса на неговите почитатели коя е любимата му притча, авторът на „Скритият дар” отговори: „Ехо”! Така е озаглавена книгата на арабски език, защото в нея се съдържа посланието на цялата книга – получаваш от живота това, което ти сам му даваш”.

Книгата на Авад се харесва и на християни, и на мюсюлмани, и на евреи, защото по думите на автора „тя съдържа есенцията на живота“.

В продължение на два часа почитателите му търпеливо изчакваха реда си, за да получат автограф и да разменят няколко с думи с автора. Тяхната оценка беше категорична :„Авад е от ранга на Куелю и Букай”.

Фото:AMG publiching

Прочетете още

220900_b

Съществува ли начин да се открие обективно веществено доказателство за връзката между психоемоционалното състояние и рака? Отговорът е ДА!

„ЗАЩО? Ето въпроса, който не спира да обсебва мислите на всеки един от нас. Колко …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.