Начало / България / „Фют” с куп изненади на „Пловдив чете”

„Фют” с куп изненади на „Пловдив чете”

Издателството кани малки и големи в „Хеликон-Пловдив, Център”

Издателство „Фют” гостува на най-голямата книжарница в България „Хеликон-Пловдив, Център” на фестивала на книгата „Пловдив чете”. Издателите са подготвили множество изненади за малките си приятели – срещи с любими герои, атрактивни игри, забавления и поощрителни награди, а родителите ще имат възможност да се възползват от промоциите. Детският кът на „Хеликон-Пловдив, Център” е уникален за България и малчуганите ще имат възможност да попаднат в царството на приказките.

Ето и цялата програма

ДЕТСКО УТРО
„Докато играеш, можеш всичко да узнаеш“
Най -малките читатели ще могат да се срещнат със своите любими книги и герои – костенурчето Франклин, котето Финдъс, зайчето Феликс, джуджето Чипике, мечето Виктор, мишката Таратунчо Барабунчо и др. Всеки ден от 11 до 12 часа от 1 до 5 юни.
Снимка в рамка ще запечата спомена от този незабравим момент!

ЛИТЕРАТУРЕН СЛЕДОБЕД
„Избери си хубава книга за още по-хубава ваканция“
Всички почитатели и любители на книгите ще могат да се запознаят с най-новите заглавия на издателство „Фют“ и да си изберат роман за ваканцията. Атрактивни игри и забавления очакват всички посетители в книжарница „Хеликон” всеки ден от от 1 до 5 юни, от 16 до 17 часа.
На 3 юни (петък) от 16 часа и на 4 юни (събота) от 11 часа художничката Стефка Радкова ще разкаже как се илюстрира детска книга.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226478_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (26 април – 2 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Глина от Виктория Бешлийска 2. Хора от Катерина Хапсали 3. Дамски гамбит …