Начало / Свят / Опра Уинфри представи автобиографията на Шаная Туейн

Опра Уинфри представи автобиографията на Шаная Туейн

Канадската певица имала трудно детство, семейството й често гладувало

Опра Уинфри – водеща на най-успешното ток шоу в историята на телевизията, представи току-що излязлата автобиографична книга на канадската поп звезда Шаная Туейн.
Опра, известна с множеството си превъплъщения, се занимава и с литературна критика. В шоуто си тя накара певицата да прочете откъси от „From This Moment On”, в които описва чувствата и преживяванията си около развода си с Робърт Ландж и последвалия й брак с Фредерик Тибо. Сагата, достойна за сапунен сериал, беше във фокуса на всички световни медии. Ландж е изневерявал на Шаная със съпругата на настоящия й мъж.

Певицата призна, че изневярата я е опустошила духовно и е загубила чувството за справедливост и доверие, но спести детайлите, които Опра искаше от нея. Тя призна, че е смятала да се откаже от пеенето, защото е загубила гласа си. „Винаги ще ми бъде тъжно, че приключих с брака си… Но сега не мога да се оплача, имам чудесен човек до себе си”, заяви Шаная.

„From This Moment On” е издадена от „Саймън и Шустер”. Тя е разказ за трудното детство на певица, за пътя и към голяма сцена, за семейния й живот, за развода. Шаная е родено в малко селце. Тя е едно от петте деца в живеещо в бедност канадско семейство, в което често дори и храната е била проблем за родителите й.

Сега Шаная Туейн има славата на единствената жена музикант, която има три албума удостоверени със диамантен статус (над 10 млн. продадени копия). Има 5 награди „Грами” продала е общо над 75 млн. албума в цял свят.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …