Начало / България / Джейн Костело в България

Джейн Костело в България

„Страшно много се вълнувам от пътуването ми до България! Не съм идвала досега, но най-добрата ми приятелка често ходи на почивка във вашата страна. От нея знам, че България е прекрасна държава и че хората са много дружелюбни. Високо ценя отношението към мен като автор и големия интерес към книгите ми във вашата страна. И едва ли има нужда да казвам, че нямам търпение да се срещна лично с българските си читатели!”, споделя Джейн Костело – авторката на „Шаферки“, „Почти женени“ и „Нежененият ми приятел“. Тя ще бъде в България от 11 до 14 май по покана на издателство „Хермес” за представянето на „Нежененият ми приятел“, която от 5 май ще бъде по рафтовете на книжарниците.

Софийската премиера ще е в „Хеликон-България” на 12 май, четвъртък, от 18.30 ч. На 13 май английската авторка ще се срещне и с пловдивските си почитатели в книжарнацата на „Хермес“ в града.

Джейн Костело е носителка на редица престижни литературни награди, сред които и „Най-добра романтична комедия“ през 2010 г., присъдена й за романа „Почти женени“.

Какво вълнува Костело – в секцията „Интервю“?

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …