Начало / Свят / Бивш модел на Шанел написа гид за „парижанки”

Бивш модел на Шанел написа гид за „парижанки”

Инес де ла Фресанж: „Торбичките под очите са модерни”

Инес де ла Фресанж – модел с успешна кариера, бизнесдама и дъщеря на маркиз, написа пореден гид, който учи жените как да се държат като „автентични парижанки”, предаде „Ню Йорк Таймс”. Книгата е озаглавена „Parisian Chic: A Style Guide” – за френския книжен пазар са предвидени 100 000 копия. В САЩ книгата вече е в книжарниците.

Госпожица Фресанж е на 53 години, но позира гола за „Мадам Фигаро” миналата година. „Фотошопът помогна”, признава тя за безупречния си външен вид. Тя е висока 180 сантиметра, пие червено вино и силно кафе и няма финансови проблеми. Носи марково бельо и не използва фон дьо тен. „Торбичките под очите са модерни”, са нейни думи. Запитана дали прави физически упражнения, тя отговаря: „Замисляла съм се да опитам веднъж”. Преди броени дни Инес е била в Лос Анжелис, където е подписала договор с „Лореал”.

Инес де ла Фресанж твърди, че увереността в комбинация със следването на нейните съвети може да накара всяка жена да се държи и да изглежда като истинска парижанка. „Е, не съвсем”, завършва тя.

Фото: en.wikipedia.org

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

WireAP_a03311887c5d4ff8a103e185a3658d96_16x9_1600

E Л Джеймс съблече отново героите си

На сцената пак е Крисчън Грей Freed представлява края на алтернативната трилогия „Петдесет нюанса сиво”. …