Начало / България / След „Обяд в Париж“ на български излиза и „Пикник в Прованс“ на Елизабет Бард

След „Обяд в Париж“ на български излиза и „Пикник в Прованс“ на Елизабет Бард

От петък, 26 юни, на българския книжен пазар излиза нов роман от Елизабет Бард.  „Пикник в Прованс“  е своеобразно продължение на „Обяд в Париж“, който вече е със статут на бестселър.

Елизабет Бард този път повежда читателя към поредното вкусно приключение –Южна Франция. Преди години тя прекъсва обяда си в парижки ресторант и последва красив французин нагоре по извита стълба до любовно гнездо в сърцето на Париж. Сега, с бебе напът, тя е сигурна, че е намерила своето място завинаги.

Последната романтична екскурзия, преди бебето да се появи, е до Прованс – земята на лавандуловите полета и праскови с цвят на слънце. В малкото градче Серест Елизабет и съпругът й Гуендал попадат в магнетична стара вила с богата история, която скоро става новият дом на семейството. Те се сбогуват с Париж и поемат към ново приключение. Двамата се превръщат в кулинарни предприемачи и отварят малка сладкарница за домашно приготвен сладолед.

Романът е пълен и с различни съблазнителни рецепти като плодова пита със смокини и сладолед с мед и мащерка. Той е история за всичко, което се случва след думите „и заживели щастливо“.

Елизабет Бард е американска журналистка и писателка. Първата й книга – „Обяд в Париж“, стана бестселър в класацията на „Ню Йорк Таймс“, както и носител на наградата „Най-добра кулинарна книга“. „Пикник в Прованс“ също зае челно място в класацията на вестника. Авторката живее със семейството си в градчето Серест в Прованс.

Книгите на Бард тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

timthumb

Джон Гришам и Джордж Мартин на бунт срещу изкуствения интелект

Страхуват се, че ще останат без работа Известни имена от бранша се сдружиха, като планират …