На фокус
Начало / България / 20 юли е крайният срок за участие в конкурса „Бодлите на таралежите“

20 юли е крайният срок за участие в конкурса „Бодлите на таралежите“

Победителите от традиционния конкурс  за ученическо литературно творчество „Бодлите на таралежите“ ще бъдат обявени в началото на учебната година. Носителите на награда от своя страна номинират свой преподавател, който също ще бъде отличен с награда.

Фондация “Братя Мормареви”, организатор на конкурса, припомня, че продължават да  приема конкурсни творби. Право на участие имат ученици от 12 до 19 г. Две са категориите – есе и разказ, а темите са свободни. Отделните текстове не трябва да превишават 3 страници и да не са публикувани до този момент. Участниците трябва да посочат задължително свой точен адрес, училището, в което учат, и телефон за връзка. Крайният срок за изпращане на творбите е 20 юли 2015 г. Победителите в отделните категории ще получат награди от по 600 лв. и диплом. Ще бъдат раздадени и две втори награди по 300 лева.

Творбите трябва да се изпращат на office@mormarevibrothers.com или по пощата – София 1164, бул. „Джеймс Баучер“ 23, фондация „Братя Мормареви“, за конкурса „Бодлите на таралежите“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Memoir

U2 издават албум по книга

Съдържа 40 парчета Songs of Surrender, както ще се казва дискът, е всъщност аудиоверсия на …