Начало / България / 20 юли е крайният срок за участие в конкурса „Бодлите на таралежите“

20 юли е крайният срок за участие в конкурса „Бодлите на таралежите“

Победителите от традиционния конкурс  за ученическо литературно творчество „Бодлите на таралежите“ ще бъдат обявени в началото на учебната година. Носителите на награда от своя страна номинират свой преподавател, който също ще бъде отличен с награда.

Фондация “Братя Мормареви”, организатор на конкурса, припомня, че продължават да  приема конкурсни творби. Право на участие имат ученици от 12 до 19 г. Две са категориите – есе и разказ, а темите са свободни. Отделните текстове не трябва да превишават 3 страници и да не са публикувани до този момент. Участниците трябва да посочат задължително свой точен адрес, училището, в което учат, и телефон за връзка. Крайният срок за изпращане на творбите е 20 юли 2015 г. Победителите в отделните категории ще получат награди от по 600 лв. и диплом. Ще бъдат раздадени и две втори награди по 300 лева.

Творбите трябва да се изпращат на office@mormarevibrothers.com или по пощата – София 1164, бул. „Джеймс Баучер“ 23, фондация „Братя Мормареви“, за конкурса „Бодлите на таралежите“.

Прочетете още

1387639683_0_800x

70 години след смъртта си, с „Човекът, за когото всички се грижат“ Елин Пелин е по-жив от всякога

                      На 3 декември 1949 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.