Начало / България / 20 юли е крайният срок за участие в конкурса „Бодлите на таралежите“

20 юли е крайният срок за участие в конкурса „Бодлите на таралежите“

Победителите от традиционния конкурс  за ученическо литературно творчество „Бодлите на таралежите“ ще бъдат обявени в началото на учебната година. Носителите на награда от своя страна номинират свой преподавател, който също ще бъде отличен с награда.

Фондация “Братя Мормареви”, организатор на конкурса, припомня, че продължават да  приема конкурсни творби. Право на участие имат ученици от 12 до 19 г. Две са категориите – есе и разказ, а темите са свободни. Отделните текстове не трябва да превишават 3 страници и да не са публикувани до този момент. Участниците трябва да посочат задължително свой точен адрес, училището, в което учат, и телефон за връзка. Крайният срок за изпращане на творбите е 20 юли 2015 г. Победителите в отделните категории ще получат награди от по 600 лв. и диплом. Ще бъдат раздадени и две втори награди по 300 лева.

Творбите трябва да се изпращат на office@mormarevibrothers.com или по пощата – София 1164, бул. „Джеймс Баучер“ 23, фондация „Братя Мормареви“, за конкурса „Бодлите на таралежите“.

Прочетете още

larger

Продадоха любовно писмо от Екзюпери на търг за четвърт милион евро

Илюстрация на Антоан дьо Сент Екзюпери, представяща неговия най-известен персонаж върху малката му планета и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *