Начало / България / 20 юли е крайният срок за участие в конкурса „Бодлите на таралежите“

20 юли е крайният срок за участие в конкурса „Бодлите на таралежите“

Победителите от традиционния конкурс  за ученическо литературно творчество „Бодлите на таралежите“ ще бъдат обявени в началото на учебната година. Носителите на награда от своя страна номинират свой преподавател, който също ще бъде отличен с награда.

Фондация “Братя Мормареви”, организатор на конкурса, припомня, че продължават да  приема конкурсни творби. Право на участие имат ученици от 12 до 19 г. Две са категориите – есе и разказ, а темите са свободни. Отделните текстове не трябва да превишават 3 страници и да не са публикувани до този момент. Участниците трябва да посочат задължително свой точен адрес, училището, в което учат, и телефон за връзка. Крайният срок за изпращане на творбите е 20 юли 2015 г. Победителите в отделните категории ще получат награди от по 600 лв. и диплом. Ще бъдат раздадени и две втори награди по 300 лева.

Творбите трябва да се изпращат на office@mormarevibrothers.com или по пощата – София 1164, бул. „Джеймс Баучер“ 23, фондация „Братя Мормареви“, за конкурса „Бодлите на таралежите“.

Прочетете още

xIMG-0579-768x964-1-239x300-239x300.jpg.pagespeed.ic.F8IF5rGXBR

Защо не съм съгласен с Хаберкорн

Николай ФЕНЕРСКИ Даже и битиви го тиражираха. Милиони по цял свят прочетоха излиянията му. Хората …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *