Начало / България / До дни излиза „Мишената“ от Дейвид Балдачи

До дни излиза „Мишената“ от Дейвид Балдачи

Поредният горещ трилър на майстора на забързаното действие Дейвид Балдачи ще излезе на бългаския книжен пазар. До дни по рафтовете в книжарниците ще се появи „Мишената“ с главни герои симпатичните наемни убийци Уил Роби и Джесика Рийл.

В книгата президентът на САЩ знае, че е много рисковано да поръча убийството на държавен глава. Ако мисията е успешна, ще бъде отстранена една глобална заплаха. При провал ще пострада цялата нация. Затова президентът се обръща към Уил Роби и Джесика Рийл – най-съвършените убийци, на които правителството възлага да елиминират враговете му. Но хора на високи постове в разузнаването се съмняват в лоялността на Роби и Рийл и правят всичко възможно това да е последната им задача.

Докато двамата се подготвят за мисията, опасни личности от миналото на Джесика я откриват и застрашават  всички около нея. Скоро след тях се появява и непознат противник – една жена със списък от мишени, сред които са президентското семейство, Роби и Рийл.

Балдачи е автор на „Невинните”, „Забравените”, „Перфектният удар”, „Кинг и Максуел” и още 22 романа, преведени на 46 езика в 80 страни.

Книги от Дейвид Балдачи тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

timthumb

Джон Гришам и Джордж Мартин на бунт срещу изкуствения интелект

Страхуват се, че ще останат без работа Известни имена от бранша се сдружиха, като планират …