Начало / България / Безплатни консултации как да се печели честно

Безплатни консултации как да се печели честно

Финансов експерт ще бъде ВИП книжар в „Хеликон-Пловдив, Център”

Искате ли да живеете в България и да печелите като в САЩ? А искате ли да знаете как да сърфирате успешно по вълните на финансовите пазари, или да сте на „ти” с истинските правила на фондовата борса? А как се флиртува успешно с големите пари?
Отговорите на тези и на още много други въпроси, свързани с финанси, борси и въобще с пари, можете да получите, ако посетите „Хеликон–Пловдив, Център” – книжарницата, която се намира на ул.”Княз Александър Батенберг” № 29 в града под тепетата, на 8 януари, вторник, от 17 до 18 ч. Тогава ще ви очаква Ивайло Груев – финансов експерт и автор на няколко успешни бизнес книги. Той ще бъде ВИП книжар в най-голямата книжарница в България. Кой е той и можем ли да му се доверим?
Ивайло Груев има блог, в който всеки може да надникне. Неговата житейска изповед говори сама за себе си: „Интересът ми към пазарите датира от началото на 90-те години. Първите ми опити да спекулирам бяха във времето, когато българският лев залиташе нагоре-надолу в хиперинфлационната спирала. Започнах да се ориентирам към смислените инвестиции през 1997 г., когато в България започнаха да се търгуват книжата на акции от български компании. От 2001 г. търгувам на международните фондови борси и Forex. Чувствам се щастлив, че моят блян да участвам на финансовите пазари и да усвоя уникални знания чрез тях се превърна в реалност. Откакто открих, че трейдингът може да е метод, чрез който да се флиртува, вместо да се воюва с пазарите, съм превърнал своята стратегия в житейска философия. Готов съм да я споделя с всеки, който е склонен да отдели време и енергия в изучаването на техническия анализ – една сложна комбинация между наука и изкуство.”

Снимка: spriipomisli.com

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

290880144_333694938959612_5486435204075050720_n

Идеи за летни четива

Книгите ни носят усещането, че всичко е наред Богато на преживявания лято не винаги означава …