Начало / България / И биографията на Майк Тайсън ще излезе на български език

И биографията на Майк Тайсън ще излезе на български език

Биографията на легендарния боксьор Майк Тайсън „Mike Tyson: Undisputed Truth“ ще излезе на български език тази година. Новината съобщиха от ИК „Жануа‘98“. Това ще е третата спортна книга в програмата на издателството, след публикуването на сборника с интервюта на Мишел Платини с журналиста Жерар Ерно „Мишел Платини: Говорим за футбол“ и предстоящата биография на най-великия баскетболист в историята Майкъл Джордан, написана от Роланд Лейзенби.

„Mike Tyson: Undisputed Truth“ е смятана за най-скандланата спортна биография, излязла на англоезичния пазар през 2014 г. Тя бе удостоена с признанието за книгите с най-добра публична кампания на церемонията за най-добра спортна книга „British Sports Book Awards“.

Майк Тайсън е икона в света на професионалния бокс, макар да остава и една от най-противоречивите фигури в него. Биографията му е лична изповед за годините на бедност и възхода му до ранга на звезда. Ко автор е  журналистът Лари Сломан, който стана популярен с работата си по „Белези“ на вокалиста на „Ред Хот Чили Пепърс“ Антъни Кийдис.

Свързани заглавия

Интервютата на Жерар Ерно с Мишел Платини излязоха на български

Новата биография на легендарния баскетболист Майкъл Джордан ще излезе и на български

Цяла плеяда известни спортисти номинирани за наградите „British Sports Book Awards“

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

reading-4134154_1920

Стоплящи истории за дългите предколедни вечери

Вдъхват спокойствие и удвояват уюта Романтичните романи сами по себе си будят противоречиви реакции, пък …