Начало / Свят / „Lionsgate” ще представи изложба, посветена на „Игрите на глада”

„Lionsgate” ще представи изложба, посветена на „Игрите на глада”

 

Филмовата компания „Lionsgate” ще направи изложба, посветена на света на суперуспешната трилогия на Сюзан Колинс, „Игрите на глада”, съобщи mediabistro.com. Инициативата е в партьорство с „Thinkwell Group”. На нея ще бъдат показани интерактивни устройства, автентични костюми и други видове екипировка и декори, използвани от актьорите и останалите членове на екипа, който работи върху филмовите адаптации на бестселърите.

Изложбата ще стартира през лятото на 2015 г. Тя ще бъде показана в много престижни американски музеи. Няма обявени точни дати, но организаторите потвърждават, че тя ще тръгне няколко месеца преди премиерата на четвъртия филм – втората част на екранизацията на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка”. Лентата трябва да бъде в кината в САЩ от 20 ноември 2015 г.

„Игрите на глада” е апокалиптична трилогия на американката Сюзан Колинс . Тя отбеляза голям успех през последните години. И трите части – „Игрите на глада”, „Игрите на глада: Възпламеняване” и „Игрите на глада: Сойка-присмехулка” могат да бъдат намерени в българските книжарници. Вече излязоха и първите два филма по романите.

Свързани заглавия
25 факта, които не знаете за „Игрите на глада”

Трилогията „Игрите на глада”  тук

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (5 седмици в класацията) 2. „The …