Начало / България / Наталия Кобилкина търси корените на женствеността в нова книга

Наталия Кобилкина търси корените на женствеността в нова книга

Популярният сексолог Наталия Кобилкина изследва корените на женствеността в новата си книга „Пътят на щастливата жена“, която предстои да излезе тези дни у нас този път с клеймото  на „Колибри“.

Откъде произтича неумението ни да получаваме? Голямата промяна винаги ли е свързана с екстремна болка? Има ли формула за трайна хармония и щастие във взаимоотношенията? Това са само част от въпросите, които авторката задава в сборника си. В него са включени различни упражнения, техники за визуализация и медитация, които ще помогнат на дамите да открият пътя към женската си същност и да се почувстват по-самоуверени, ведри и силни.

Специален бонус за верните почитатели на Наталия Кобилкина са приложените интервюта и тестът за диагностика и развитие на архетипи.

„Едва когато се почувстваш удовлетворена и осъществена като личност, ти можеш да изградиш равностойна, пълноценна връзка. Ако мнението ти за самата теб е ниско, все подозираш, че хората го потвърждават, дори и те да не мислят така“, казва авторката.

Наталия Кобилкина сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология, зрели и хармонични отношения. Завършила е Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология в Русия. Има диплома по психология на бизнеса, работила е като бизнес треньор и директор Човешки ресурси, практикува като НЛП коуч и специалист по Ериксонова хипноза. Постоянен гост на телевизионни предавания („Шоуто на Слави“, „На кафе с Гала“, „Апартаментът“ на Марта Вачкова, „Часът на Милен Цветков“ и др.) и автор на статии за печатни и електронни медии (сп. „Ева“, „Жената днес“, „Максимум“ и др.), днес тя изнася лекции по сексология пред аудитория от 10 до 500 души, дава индивидуални консултации, провежда тренинги за личностно развитие в България, Великобритания, Италия и други страни по света. Автор е на бестселърите „69 съвета за секс от Наталия Кобилкина“ и „69 съвета за щастливи отношения“. Наталия Кобилкина създава „Учебен център по сексология и щастливи отношения“, където работят експерти в областта на сексологията и семейната психотерапия.

Книги от Наталия Кобилкина тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …