Начало / Свят / Първата книга на Дженифър Лопес излиза през октомври

Първата книга на Дженифър Лопес излиза през октомври

Първата книга на певицата и актриса Дженифър Лопес ще излезе в края на тази година, съобщи „USA Today“. Творбата е озаглавена „True Love“. Тя ще бъде публикувана на 28 октомври едновременно на английски и испански език. Произведението, описвано от издателството „Celebra“ като „разкриващ личен дневник“, ще включва и невиждани досега фотографии на изпълнителката.

Книгата ще бъде фокусирана върху важен период от 2 години, в който Лопес преодоляла лична и професионална криза и се превърнала в по-силна личност. В прессъобщение певицата коментира:

„Писането на „True Love“ беше пречистващо и лично преживяване. Ако не бяха любовта и куража, дадени ми от моите деца, тази история нямаше да съществува. Макар да ми беше трудно да реша дали да публикувам тази книга, аз осъзнах, че ако тя докосне дори един човек, това ще стане едно от най-значимите начинания в моя живот“.

Дженифър Лопес, известна още като Джей Ло, е американска певица, актриса и модна икона, родена през 1969 г. Тя е от пуерторикански произход. Популярна е с атрактивните танци и латиноритмите в своята музика. Има 7 студийни албума. Участвала е във филми като „Анаконда“, „Обратен завой“, „Ангелски очи“, „Неизживян живот“ и др.

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …