Начало / България / Дийпак Чопра идва в България

Дийпак Чопра идва в България

Дийпак Чопра ще посети България, съобщи inspiretalks.bg. Известният автор, мислител и духовен водач ще изнесе лекция на 13 май в зала 1 на НДК (София). Във връзка с неговата визита организацията „Инспайър Толкс“ ще проведе среща,  посветена на Чопра в столичната книжарница „Хеликон-Витоша“ на 6 март, четвъртък, от 18,30 ч.

„От началото на месец януари стартирахме една вълнуваща инициатива: всяка седмица нашите събирания във водещи книжарници в страната и холистични центрове дават възможност на хора, които харесват темите за личностната реализация и мистиката да станат свидели на интересни беседи, посветени на Дийпак Чопра. По време на тях, наш специален гост е човек от обществения и културен живот на България с различна гледна точка. Този път, имаме удоволствието да споделим, че наш гост ще бъде водещата и обичана журналистка от телевизионния и радио ефир Ива Дойчинова. Бъдете  с нас, за да научите какво дадоха на Ива духовните търсения и какви книги държи тя на нощното си шкафче. Срещата ви предоставя въможност да зададете въпрос, свързан с предстоящото идване на Дийпак Чопра в България.  Очакваме Ви!“, се казва в прессъобщението на „Инспайър Толкс“.

Дийпак Чопра е сред най-емблематичните фигури на XX век, безспорен авторитет в света на духовните ценности, автор на бестселъри и търсен в цял свят лектор.
През 1999 г. списание „Тайм” обявява Чопра за един от 100-те герои и икони на века. Той е човекът, който успя да предаде източната мъдрост на западния свят по начин, по който никой до момента не го беше правил.

Книги от Дийпак Чопра тук

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-04 v 16.55.13_0fc84097

Новото хапче за смях „Тото“

Действа безотказно при малки и големи Новите книжки на френския комикс вече ни радват – …