Начало / България / Джеки, Джони и Чарли стават ВИП книжари в „Хеликон-Витоша”

Джеки, Джони и Чарли стават ВИП книжари в „Хеликон-Витоша”

Режисьорите, писателите, актьорите и всякакви други весели неща, но – в крайна сметка – приятелите Георги Стоев-Джеки, Георги Пенков-Джони и Христо Илиев-Чарли ще влезат в поредната си роля на 11 юни 2013, вторник от 17.30 часа в столичната книжарница „Хеликон-Витоша” на булевард „Патриарх Евтимий” № 68. Те там ще ви посъветват каква книга да си изберете.

На 14 май 2013 се поднови инициативата VIP книжар на „Хеликон”. Тя вече се провежда всеки втори вторник на месеца в различни градове на България, където има книжарници на „Хеликон”.

В края на работния ден – от 17.30 часа – популярни личности от културния и обществения живот на България ще запознават приятелите на добрата литература и на книжарниците „Хеликон” със собствените си предпочитания и ще им препоръчват книги. Те ще носят баджове „Вас Ви съветва…”, ще дават автографи, ще разговарят с клиентите.

Писателите Михаил Вешим (носител на наградата „Цветето на „Хеликон”), Йордан Попов (член на журито на „Хеликон през 2011 година)  и Румен Белчев от вестник „Стършел” бяха първите консултанти в „Хеликон-Витоша”. Беше хем весело, хем малко тъжно, хем едно следизборно такова. Все пак остана тяхното пожелание: „Хора, купувайте книги, но е добре и да ги четете след това…”

Какво ще се случи на 11 юни и какво ще ви кажат авторите на http://www.youtube.com/watch?v=igpOeGiqNnQ, елате и вижте. Засега е ясно само, че Джеки, Джони и Чарли не са имена на кучета…

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …