Начало / Свят / Джордж Р.Р. Мартин влезе в „Клуба на милионерите” на Киндъл

Джордж Р.Р. Мартин влезе в „Клуба на милионерите” на Киндъл

„Задължен съм на хората, които ме четат и ме препоръчват на приятелите си”, казва писателят

Фантастичната сага „Игра на тронове” на Джордж Р.Р. Мартин стана поредната, която се продаде в тираж един милион във формат за четеца Киндъл, съобщи thebookseller.com.

С версията на „Амазон” вече са продадени милион е-книги и на Стиг Ларшон, Джеймс Патерсън, Нора Робъртс, Чарлийн Харис, Лий Чайлд, Сюзан Колинс, Майкъл Конъли, Джон Лок, Джанет Иванович и Кетрин Стокет.

„Поредицата на Джордж Р.Р. Мартин е просто епична”, коментира Ръс Грандинети, вицепрезидент на дигиталните издания на Киндъл.

Самият Мартин казва: „Гручо Маркс веднъж възкликнал: ”Отказвам да стана член на клуб, който приема хора като мен”, но дори той би направил изключение за „Клуба на милионерите” на Киндъл. Наистина е вълнуващо да влезеш в него…Но, разбира се, заслугата е на хората, които направиха това възможно – „Амазон”, моите издатели, моите редактори и преди всичко моите читатели. Задължен съм на хората, които ме четат и ме препоръчват на приятелите си. Благодаря ви… и продължавайте да четете. Най-доброто все още предстои”.

Свързани заглавия
„Танц с дракони” на Джордж Р. Р. Мартин се разпространява „нелегално”

Книгите на български на Джордж Р.Р. Мартин тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …