Начало / България / Бестселърът „Експрес наука“ излиза и на български

Бестселърът „Експрес наука“ излиза и на български

Първата книга на създателите на суперуспешния „YouTube“ канал AsapSCIENCE, Мичъл Мофит и Грег Браун, излиза и на български език. Изданието е озаглавено „Експрес наука“ и ще бъде издадено от „НСМ-Медиа“. То представлява отговори на 40 нетрадиционни научни въпроса, в характерния за Мофин и Браун информативен, но и забавен дух.

Защо имаме махмурлук? Какво ще стане, ако спрем да спим? Можем ли наистина да прекалим с гледането на телевизия? Трябва ли да си взимаме кратки дремки по време на работния ден за „презареждане на батериите“? Отговорите на тези и много други интересни въпроси в сферата на биологията, физиката и химията ще научите от четивото на създателите на едни от най-гледаните видеа в „YouTube“. Нещо повече – авторите пишат за неща, които са пряко приложими вежедневието. Изданието ще заинтригува както маниаците на тема наука, така и тези, на които научните дисциплини не са им силата.

Книгата съдържа отговорите на научните въпроси, които наистина вълнуват хората, които са приложими, и то поднесени по увлекателен и лесен за възприемане начин. Никоя тема не е табу, а хуморът е задължителен. Заглавието ще ви забавлява и образова едновременно.

„Експрес наука“ тук

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …