Начало / България / Излезе краят на трилогията „Ордена на сангвинистите“ от Джеймс Ролинс

Излезе краят на трилогията „Ордена на сангвинистите“ от Джеймс Ролинс

На българския книжен пазар вече може да се намери трета част от трилогията „Ордена на сангвинистите“ от Джеймс Ролинс – „Пъклена кръв“. Поредицата започна с „Кървавото евангелие“ , с който Ролинс, заедно със съавтора Ребека Кантрел съчетава наука, мит и религия и представя един зашеметяващ свят, в който чудесата имат нов смисъл. Интригата се заплита във втората част – „Невинна кръв“.

С епичния завършек на трилогията „Пъклена кръв“, авторите отвеждат читателя до самата преизподня и го изправя срещу най-големите му страхове, за да отговори на върховния въпрос – каква цена ще платим за окончателното спасение?

Търсенето на ключа към спасението води Ерин и останалите през вековете и по целия свят, от прашните лавици на тайните архиви на Ватикана до забравени алхимични лаборатории, използвани за постигане на ужасни цели. През цялото време тримата са преследвани от създания с невероятни способности и таланти. Докато издирва улики в древни подземни параклиси и ледени планински пещери, Ерин открива, че единствената надежда за победа е в един невъзможен акт, който ще унищожи не само нея, но и всичко, което обича. За да спаси света, тя трябва да мине през портите на Ада и да се изправи пред най-мрачния от всички врагове – самия Луцифер.

Прочетете още

71K72qp42yL._AC_UF894,1000_QL80_

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (13 май – 19 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „King Of Sloth“ от Ана Хуанг (нова в класацията) 2. „Funny …