На фокус
Начало / България / С турне в София, Пловдив, Бургас и Стара Загора ще представят книгата-игра „Българ“

С турне в София, Пловдив, Бургас и Стара Загора ще представят книгата-игра „Българ“

С турне в четири града ще бъде представена последната перла в жанра книга-игра у нас – „Българ“. Изданието, дело на „Сиела“, ще се появи на книжния ни пазар до дни. Автор е популярният влогър Неделчо Богданов, който направи и първия български дългометражен 3D филм, също със заглавие „Българ“. Съавтор на книгата е Робърт Блонд – псевдоним зад който се крие утвърденият писател Богдан Русев. Русев се подписва с името Робърт Блонд, когато става дума за книги игри. Той е част от тандема „Робърт Блонд и Ейдриън Уейн“.

„Българ“ въвлича читателите си в приключение с пирати, тайнствени мултимилиардери, говорещи маймуни, динозаври, месоядни растения, зомбита, оживели скелети, демони, най-опасните престъпници на света, граф Монте Криско, армията от диви на лейди Гага и зловещия пиратски главатар сър Роман Фокстър! Героите са Българ, Пешо, Аспарух, Унуфри, Дебелия престъпник, полицай Борис, Миша, Билко Бибитков, Супер Спиро, Бети, Хорацио и много други герои от света на Българ.

Премиерата на „Българ“ ще се състои на 23 май от 13 ч. в софийската книжарница „Хеликон-Витоша“. На 26 май авторите ще гостуват в „Хеликон-Бургас“ от 18 ч. Ден по-късно, отново от 18 ч екипът зад „Българ“ ще се срещне с почитатели в „Хеликон-Стара Загора“, а на 28 май, отново от 18 ч – ще бъде премиерата в „Хеликон-Пловдив, Център“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Memoir

U2 издават албум по книга

Съдържа 40 парчета Songs of Surrender, както ще се казва дискът, е всъщност аудиоверсия на …