На фокус
Начало / България / Разтърсващата книга на Ник Вуйчич „Живот без ограничения“ излиза на български

Разтърсващата книга на Ник Вуйчич „Живот без ограничения“ излиза на български

До дни на българския книжен ще излезе разтърсващата книга на Ник Вуйчич „Живот без ограничения“, съобщи издателство „Вакон“.

Роден без крака и ръце, още от дете на Ник Вуйчич му се налага да преодолява невъобразими трудности. И той не само успява да превъзмогне физическия недъг, но се впуска в живота с такова настървение, че днес води едно динамично, щастливо и пълноценно съществуване, с каквото малко хора могат да се похвалят. Липсата на крайници не пречи на Ник да бъде напълно самостоятелен, да лови риба, да свири на барабани, да плува и дори да кара сърф.

 

Ник Вуйчич (1982) е роден с рядка генетична аномалия – тетра-амелия, която се изразява в липсата на четирите крайника. Детството му преминава в постоянна физическа и емоционална борба, но благодарение на любящото си семейство той преодолява трудностите. Днес Ник е мотивационен говорител, който изнася лекции за вярата, надеждата, смисъла и силата на собствените ни възможности в десетки страни. Основател е на неправителствената организация „Живот без крайници“. Женен е и в момента очаква второто си дете.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

237886_b

Пол Теру щастлив из Мексико

„В равнината на змиите“ звучи плашещо, ако не четем по-дребния шрифт, тоест не гледаме къде …