Начало / България / Нови две луксозни издания се продават с -60% в „Хеликон“

Нови две луксозни издания се продават с -60% в „Хеликон“

 

 

 

 

 

 

Нови две луксозни издания – „Светът на съвременната архитектура“ и „Истанбул – културната съкровищница на две могъщи империи“, вече се продават с -60% отстъпка в „Хеликон“. Промоцията е валидна за членове на програмата за лоялни клиенти на веригата „Промочип“ и важи до края на месеца или до изчерпване на количествата.

„Истанбул – културната съкровищница на две могъщи империи“ е издание на „Книгомания“ и е на корична цена от 44 лв., а с Промочип – на 17,60 лв. Този труд на Стефан Йеразимус въвежда читателя в дебрите на историята на един магичен град. Като столица на две велики империи Истанбул векове наред е арена на културния, икономическия и политическия обмен между Запада и Изтока и вдъхновява художници и от двете култури да създават произведения с непостижимо изящество. Тук са описани всички по-важни културни съкровища на града – от шедьоврите на по-ранния християнския период и великолепните дворци и молитвени домове на последвалата османска епоха до забележителните паметници на ХІХ в.

Томчето „Светът на съвременната архитектура“ е с корична цена 39 лв., а сега притежателите на „Промочип“ могат да го купят за 15,60. Книгата е от Франсиско Асенсио Сервер и представя най-прочутите архитекти и техните най-нови творби през последните 50 години. С много илюстрации са представени почти всички области на архитектурата. Книгата е предназначена както за специалисти и студенти, така и за широк кръг читатели, които се интересуват от архитектурата в наши дни.

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (1 април – 7 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Пролетна магия от Кари Елкс 3. Офертата от Никол …