На фокус
Начало / България / Втората книга от поредицата „Разбий ме” излиза на български

Втората книга от поредицата „Разбий ме” излиза на български

„Разнищи ме” – втората книга от бестселър поредицата „Разбий ме” на  Тахере Мафи, ще излезе на българския книжен пазар на 28 март в хартиен и електронен формат, съобщи „Егмонт“. Романите на Мафи се издават в 25 страни, а филмовите права са вече в „20th Century Fox“.

В „Разнищи ме” главната героиня – Джулиет, е избягала в Пункт Омега – място за хора с дарби като нея и щаб на бунтовническата съпротива. Най-накрая тя е свободна от Възобновителите, свободна от плана им да я използват като оръжие, свободна да обича Адам. Но Джулиет никога няма да може да се раздели със смъртоносното си докосване. Нито пък от Уорнър, който я иска повече, отколкото тя би могла да си представи. Преследвана от миналото си и ужасена от бъдещето, Джулиет знае, че ще трябва да избере между това, което иска, и това, което мисли за правилно. Решение, което би могло да включва и избор между сърцето ѝ и живота на Адам.

Тахере Мафи е отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти.

„Разбий ме”  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

triffids

Денят на трифидите отново настъпва

Култова фантастика за човекоядни растения пак ще бъде екранизирана „Амазон Студиос“ обявиха плановете си да създадат …