Начало / България / Втората книга от поредицата „Разбий ме” излиза на български

Втората книга от поредицата „Разбий ме” излиза на български

„Разнищи ме” – втората книга от бестселър поредицата „Разбий ме” на  Тахере Мафи, ще излезе на българския книжен пазар на 28 март в хартиен и електронен формат, съобщи „Егмонт“. Романите на Мафи се издават в 25 страни, а филмовите права са вече в „20th Century Fox“.

В „Разнищи ме” главната героиня – Джулиет, е избягала в Пункт Омега – място за хора с дарби като нея и щаб на бунтовническата съпротива. Най-накрая тя е свободна от Възобновителите, свободна от плана им да я използват като оръжие, свободна да обича Адам. Но Джулиет никога няма да може да се раздели със смъртоносното си докосване. Нито пък от Уорнър, който я иска повече, отколкото тя би могла да си представи. Преследвана от миналото си и ужасена от бъдещето, Джулиет знае, че ще трябва да избере между това, което иска, и това, което мисли за правилно. Решение, което би могло да включва и избор между сърцето ѝ и живота на Адам.

Тахере Мафи е отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти.

„Разбий ме”  тук

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …