Начало / България / Юлия Вогманн: Тези, които прочетат книгата ми, ще променят България

Юлия Вогманн: Тези, които прочетат книгата ми, ще променят България

Юлия Вогманн – сертифициран коуч и бизнестреньор, представи книгата си „Голямата игра: действай като милиардер“ в столичната книжарница „Хеликон-България“. Рускинята е популярна в родината си с многобройните си лекции и семинари. Ето какво сподели Вогманн:

„Не исках да пиша тази книга, съпротивлявах се, но моите студенти ме принудиха. Пиша спонтанно, навсякъде. Тези, които прочетат книгата ми, ще променят България. Още като пътувах от летището в София към центъра, разбрах, защо България има проблеми. Книгата ми се базира на 20-годишния ми опит в изучаването на квантовата физика. Имам предвид двойния стандарт. Книгата ми е максимално просто написана. Не желая хората да живеят на автопилот, защото това ги обрича на нищета. Повлияна съм силно от книгите на Ричард Бах, Карлос Кастанеда и Пушкин. Аз противник на позитивното мислене, нека да гледаме реално на нещата около себе си. Когато търсех реализацията в живота си бях силно повлияна от Вернер Ерхард – автор и лектор на трансформационни модели.

Мои студенти са известни политици, журналисти, звезди от шоу бизнеса. Най младият ми ученик е на 17 г., а най-възрастният е на 82. Интересното е, че той кара „Майбах“. Има хора, които са склонни да се учат и да се усъвършенстват постоянно. Да, милионерка съм, но в детските си години имах само една рокля – и за игра, и за училище. Знам какво е нищетата.

Юлия Вогманн призна, че в жилите й тече българска кръв. Дядо и е българин, а баща й евреин. Мнозинството от присъстващите на премиера бяха рускоговорящи, затова и не беше използван преводач.

„Голямата игра: действай като милиардер“ тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

PeterMayBarryAward

Непоискан роман на Питър Мей се превърна в бестселър

Писателят удари десетката с „Карантина” Когато някой писател прибере неиздадените си романи в чекмеджето, обикновено …