Начало / България / Юлия Вогманн: Тези, които прочетат книгата ми, ще променят България

Юлия Вогманн: Тези, които прочетат книгата ми, ще променят България

Юлия Вогманн – сертифициран коуч и бизнестреньор, представи книгата си „Голямата игра: действай като милиардер“ в столичната книжарница „Хеликон-България“. Рускинята е популярна в родината си с многобройните си лекции и семинари. Ето какво сподели Вогманн:

„Не исках да пиша тази книга, съпротивлявах се, но моите студенти ме принудиха. Пиша спонтанно, навсякъде. Тези, които прочетат книгата ми, ще променят България. Още като пътувах от летището в София към центъра, разбрах, защо България има проблеми. Книгата ми се базира на 20-годишния ми опит в изучаването на квантовата физика. Имам предвид двойния стандарт. Книгата ми е максимално просто написана. Не желая хората да живеят на автопилот, защото това ги обрича на нищета. Повлияна съм силно от книгите на Ричард Бах, Карлос Кастанеда и Пушкин. Аз противник на позитивното мислене, нека да гледаме реално на нещата около себе си. Когато търсех реализацията в живота си бях силно повлияна от Вернер Ерхард – автор и лектор на трансформационни модели.

Мои студенти са известни политици, журналисти, звезди от шоу бизнеса. Най младият ми ученик е на 17 г., а най-възрастният е на 82. Интересното е, че той кара „Майбах“. Има хора, които са склонни да се учат и да се усъвършенстват постоянно. Да, милионерка съм, но в детските си години имах само една рокля – и за игра, и за училище. Знам какво е нищетата.

Юлия Вогманн призна, че в жилите й тече българска кръв. Дядо и е българин, а баща й евреин. Мнозинството от присъстващите на премиера бяха рускоговорящи, затова и не беше използван преводач.

„Голямата игра: действай като милиардер“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

382972855_7711095375606373_53993677063837781_n

Хартиената книга остава по-дълго в главите ни

Четем я по-внимателно и с повече удоволствие Сравненията между електронни и класически книги от хартия …