Начало / България / Авторката на „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в „Хеликон-България“

Авторката на „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в „Хеликон-България“

Авторката на книгата „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в столичната книжарница „Хеликон-България“. Рускинята е популярна в бизнес средите с многобройните си семинари и лекции. Вогман има 23-годишен опит в областта на личностното израстване и персоналната ефективност. Тя е сертифициран бизнестреньор, продуцент и писател, автор е на метода VOGMANN, основан на квантовата психология.

Книгата й вече е на българския книжен пазар благодарение на издателство „Паритет“. Дискусията й с читатели ще се проведе на 16 март от 18,30 ч.

„Голямата игра: действай като милиардер“ може да ви помогне да разберете кога мислите като бедняк и кога като богат човек. Когато прозрете тези различия, можете да коригирате начина си на мислене и на действие“, се казва в анотацията книгата.

Тя съдържа много конкретни примери за хора, променили кардинално своята парична програма. Състои се от две части — теоретична и практическа. В първата можете да се запознаете с модела на поведение на милионерите и милиардерите, а във втората – да проверите чрез собствен опит как работи това.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

book-1421097_1280

Типология на четящите – кратък наръчник, в който сте и вие

Определете сами своята… диагноза Книгите са голямо изкушение и навлязат ли веднъж в живота ни… трудно …