На фокус
Начало / България / Авторката на „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в „Хеликон-България“

Авторката на „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в „Хеликон-България“

Авторката на книгата „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в столичната книжарница „Хеликон-България“. Рускинята е популярна в бизнес средите с многобройните си семинари и лекции. Вогман има 23-годишен опит в областта на личностното израстване и персоналната ефективност. Тя е сертифициран бизнестреньор, продуцент и писател, автор е на метода VOGMANN, основан на квантовата психология.

Книгата й вече е на българския книжен пазар благодарение на издателство „Паритет“. Дискусията й с читатели ще се проведе на 16 март от 18,30 ч.

„Голямата игра: действай като милиардер“ може да ви помогне да разберете кога мислите като бедняк и кога като богат човек. Когато прозрете тези различия, можете да коригирате начина си на мислене и на действие“, се казва в анотацията книгата.

Тя съдържа много конкретни примери за хора, променили кардинално своята парична програма. Състои се от две части — теоретична и практическа. В първата можете да се запознаете с модела на поведение на милионерите и милиардерите, а във втората – да проверите чрез собствен опит как работи това.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Memoir

U2 издават албум по книга

Съдържа 40 парчета Songs of Surrender, както ще се казва дискът, е всъщност аудиоверсия на …