Начало / България / Авторката на „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в „Хеликон-България“

Авторката на „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в „Хеликон-България“

Авторката на книгата „Голямата игра: действай като милиардер“ Юлия Вогманн ще гостува в столичната книжарница „Хеликон-България“. Рускинята е популярна в бизнес средите с многобройните си семинари и лекции. Вогман има 23-годишен опит в областта на личностното израстване и персоналната ефективност. Тя е сертифициран бизнестреньор, продуцент и писател, автор е на метода VOGMANN, основан на квантовата психология.

Книгата й вече е на българския книжен пазар благодарение на издателство „Паритет“. Дискусията й с читатели ще се проведе на 16 март от 18,30 ч.

„Голямата игра: действай като милиардер“ може да ви помогне да разберете кога мислите като бедняк и кога като богат човек. Когато прозрете тези различия, можете да коригирате начина си на мислене и на действие“, се казва в анотацията книгата.

Тя съдържа много конкретни примери за хора, променили кардинално своята парична програма. Състои се от две части — теоретична и практическа. В първата можете да се запознаете с модела на поведение на милионерите и милиардерите, а във втората – да проверите чрез собствен опит как работи това.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1b3c5e96e7abdfd7322b5e9a9cd08247

Дневници на Дарвин изчезнаха от Кеймбриджкия университет

Ценните документи липсват в библиотеката вече 20 години Дневниците, в които присъства и еволюционното дърво, …