Начало / България / Любовта ще завладее и смолянската библиотека на 12 февруари

Любовта ще завладее и смолянската библиотека на 12 февруари

Музика и поезия, посветени на любовта, ще звучат в Регионалната библиотека „Николай Вранчев” в Смолян, съобщи радио „Фокус“. Те ще изпълват празничната вечер, посветена на „Любовта в живота, българската любовна поезия и още нещо…”, която Регионалната библиотека организира на 12 февруари от 17 часа в читалня №1.

Проявата е посветена на Дамян Дамянов и Деня на влюбените 14 февруари. Ще звучи любовна поезия от български класици и съвременни автори в изпълнение на млади участници в Клуб „Приятели на книгата”. Всеки от публиката може да стане съпричастен към проявата не само с присъствието си, но и като сподели свое любимо стихотворение или авторска поезия. Учениците китаристи Ариф Каменов, Иван Йовков, Денис Илязов, Цветан Каменарски, Мариан Горцев и Пламен Христозов ще припомнят неумиращи български хитове. В „Търсене на любовта…” е надсловът на мултимедийната презентация, която ще направи Виктория Заимова, доброволка към Образователната програма „Младежи на кръстопът”.

Свързани заглавия:

Любовта събира известни поети в “Благодатният четвъртък“

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

2811730_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 септември – 24 септември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Времеубежище (трето издание) от Георги Господинов 2. Четвърто крило от Ребека Ярос 3. Тътени. …